Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر واحد تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: انتخاب سخنران‌ها و پرسشگر‌های به اصطلاح منتقد روز دانشجو در سمنان و با حضور رئیس جمهور مهندسی شده بود.

محمد حسین کاظمی، دبیر واحد تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: ۱۶ آذر روز دانشجو روز مبارزه با استکبار ستیزی، روز مطالبه گری و آرمانخواهی دانشجویان است؛ دانشجو اگر می خواهد به رسالت واقعی خود عمل کند باید فریاد بزند و مطالبه گری کند، دانشجو حداقل انتظاری که در این روز، از مسئولانی که تکیه بر کرسی‌های این نظام مقدس زده اند دارد، حضور در جمع دانشجویان و پاسخگویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی افزود: دانشجو بی پرده و بدون ملاحظات سیاسی پرسشگری می کند، انتقاد دلسوزانه می‌کند، راهکار ارائه می‌دهد و انتظار دارد که از مخاطبش پاسخ قانع کننده‌ای بشنود؛ اما متاسفانه برخی مسئولان نظام هم خدا را می خواهند و هم خرما را؟ هم می خواهند در جمع دانشجویان شرکت کنند و عکس یادگاری بگیرند و هم می خواهند که انتقادی نشنوند و به ضعف‌های خود پاسخگو نباشند.

دبیر واحد تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: این مسئولان فقط میخواهند که از دانشگاه و دانشجو بهره برداری سیاسی داشته باشند که نمونه بارز این، مراسم ۱۶ آذر امسال با حضور رئیس جمهور است. به گونه‌ای که مراسم به اصطلاح روز دانشجو در دانشگاه و استانی که برخی اتحادیه‌های بزرگ و تاثیرگذار دانشجویی نماینده‌ای در آن ندارند، برگزار شد؛ اما سخنران‌ها و پرسشگر‌های به اصطلاح منتقد این روز کاملا مهندسی شده انتخاب شده بودند و در کمال تعجب به تشکل‌های بزرگی همچون تشکل جامعه اسلامی دانشجویان که بیش از ۷۰ دفتر فعال در سطح کشور دارد، تریبونی داده نشد! و این بهانه‌ای بیش نیست که، چون اتحادیه‌های بزرگ دانشجویی در استان سمنان دفتر فعال ندارند، به آن‌ها تریبون ندهند.

کاظمی بیان کرد: همه می‌فهمند و می دانند که چرا استان سمنان برای برگزاری مراسم ۱۶ آذر امسال انتخاب شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۳۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمود زاده شامگاه چهارشنبه در همایش گرامیداشت روز معلم در استان مرکزی اظهار کرد: نقش معلمان در هدایت آینده سازان جامعه بی بدیل و غیرقابل انکار است که باید این رشادت‌ها و بردباری‌ها را ارج نهیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: توجه به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و رشته‌های مهارتی به عنوان یکی از رویکردهای محوری دولت سیزدهم مطرح است و در این راستا اقداماتی صورت گرفته و در حال انجام است.

وی با اشاره به منویات و تأکیدات جدی مقام معظم رهبری در خصوص توجه معلمان به آموزش‌های مهارتی گفت: بنا بر فرمایشات ایشان، مدارس با ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، زمینه اشتغال صحیح جوانان را فراهم می‌کنند که این مهم باید مورد توجه ویژه جامعه فرهنگی باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: باید دالان کنکور را به دالان اشتغال تبدیل کنیم و به طور حتم دانش آموزان در محیط مدرسه با یادگیری مهارت می‌توانند در آینده نقش بسیار موثرتری ایفا کنند چرا که اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش‌های مهارتی است و در این راستا معلمان نقش کلیدی دارند.

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه سازمان‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: نیروی انسانی که بزرگترین سرمایه کشور در بیانیه گام دوم انقلاب است در دامن معلمان، آموزش و پرورش را فراگرفتند.

وی افزود: معماری، طراحی و مهندسی آینده کشور در درون مدرسه و کلاس درس محقق می‌شود از این رو منزلت و معیشت و مرجعیت معلم باید همواره مورد توجه باشد.

وی با اشاره به اینکه مهندسی کیفیت در راستای نقشه راه و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دنبال می‌شود، گفت: در عصر کنونی، دانش آموزان مورد حمله ناجوانمردانه دشمن در فضاهای رسانه‌ای و مجازی قرار دارند و دشمن علاقه دارد با شبهه افکنی‌ها و هویت سازی‌های دروغین ذهن دانش آموزان را منحرف سازد بنابراین باید در جهت مهندسی کیفیت آموزش و پرورش گام برداشته شود.

محمودزاده گفت: وزارت آموزش و پرورش در راستای کیفیت بخشی به مسائل آموزشی، پرورشی و تربیتی در کلان کشور تمام ظرفیت‌ها را به کار گرفته است و به تبع آن در برخی استان‌ها از جمله اصفهان، هرمزگان و استان مرکزی، هنرستان‌های جوار صنعت ایجاد شده که این مهم باید در سایر استان‌ها به عنوان الگو مورد توجه ویژه باشد.

وی ضمن تقدیر از زحمات جامعه فرهنگی استان مرکزی و تبریک روز معلم گفت: امید است معلمان با آموزش و پرورش صحیح در مدارس، آینده سازانی در تراز انقلاب اسلامی تحویل جامعه دهند.

کد خبر 6101017

دیگر خبرها

  • بازداشت ۸۶ دانشجو دانشگاه سوربن فرانسه
  • ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است
  • دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند
  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • علیرضا دبیر، نام رسول خادم را حذف کرد
  • علیرضا دبیر: چرا حسن یزدانی را انتخاب کردیم؟ چون طلای المپیک دارد
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • جامعه اسلامی دانشجویان اشغال گذرگاه رفح را محکوم کرد
  • در دیدار مهم امروز فرمانده کل ارتش با دانشجویان چه گذشت؟
  • دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را یافته است/ تشریح جایگاه طرح صدرا میان دانشجویان